Od kilku dni działa najnowszy kebab w Zielonej Górze. To NaGastrooo przy ul. Ptasiej. Podstawa to wysokiej jakości mięsa oraz sosy własnej produkcji. I tam jest rzeczywiście smacznie.
NaGastrooo już kiedyś działał. Teraz ma jednak nowego właściciela. To Marcin Polakiewicz, który w Zielonej Górze prowadzi restauracje Bachus i Casa Mia. – To nowa jakość, nowe otwarcie i, co najważniejsze, wysokiej jakości mięsa. My stawiamy na jakość – mówi M. Polakiewicz.
W NaGastrooo zjemy klasyczny kebab z mięsami wołowym lub drobiowym. Można zjeść kebab w bułce, rollo lub w ekologicznym kubełku. Menu jest atrakcyjne i doskonale ułożone.
Można wybrać również mix mięs i sosów, co jest fantastyczną kulinarną ucztą. Do tego super grube frytki i sałatki. Jest w czym wybierać. Mięso w Nagastrooo to rzeczywiście petarda.
W NaGastrooo mamy do wyboru kilka różnych sosów. Uwaga. Sosy są robione na miejscu i smakują wybornie.
Każdy klient bezpłatnie w lokalu może się napić pysznej i chłodnej lemoniady.
NaGastrooo zapowiada wiele atrakcyjnych promocji. Teraz już działa zniżka 5 proc. z ulotką NaGastrooo.
Została również wprowadzono karta lojalnościowa, która zapewnia co 10. kebab gratis. Karta jest wydawana w lokalu.
Telefon do zamówień na dowóz – 500 45 10 10
Godziny otwarcia Nagastrooo przy ul. Ptasiej 32/4:
piątek 12:00–00:00
sobota 12:00–00:00
niedziela 13:00–20:00
poniedziałek 13:00–21:00
wtorek – zamknięte
środa 12:00–21:00
czwartek 12:00–21:00